A fost publicată lista învingătorilor ediției a patra a concursului „Loteria fiscală”

  • 03 Februarie 2021 10:45
A fost publicată lista învingătorilor ediției a patra a concursului „Loteria fiscală”

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a publicat astăzi lista învingătorilor ediției a patra a concursului „Loteria fiscală”, desemnați urmare a extragerii din data de 22 ianuarie curent, transmite MOLDPRES.

Persoanele desemnate învingătoare vor beneficia de premii în sumă de a câte o mie de lei. Lista câștigătorilor ediției a patra poate fi consultată la http://www.sfs.md/ListaCastigatoriLoterieFisc.aspx. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum zece zile după publicarea listei.

În cadrul etapei a patra au participat 10,5 milioane de tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de 3,3 miliarde lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

Concursul „Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărâre de Guvern. Tragerile la sorți și validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacțiile câștigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacții participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacțiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:90 %
Vint:0 m/s
Sat
15
Sun
13
Mon
12
Tue
13
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău