A fost prelungit contractul cu Centrala de la Cuciurgan de furnizare a energiei electrice

  • 30 Martie 2020 19:26
A fost prelungit contractul cu Centrala de la Cuciurgan de furnizare a energiei electrice

Contractul de furnizare a energiei electrice încheiat cu Centrala termoelectrică de la Cuciurgan, care expiră pe 31 martie, a fost prelungit până pe 30 iunie.

Conform noilor condiții contractuale, începând cu 1 aprilie 2020, prețul mediu de procurare a energiei electrice pentru SA „Energocom”, cât și prețul mediu de furnizare a energiei electrice către agenții economici menționați va fi cu circa 9% mai mic decât prețul mediu aplicat în baza contractelor existente, valabile până la 31 martie 2020, transmite IPN.

Administrația SA „Energocom” menționează într-un comunicat de presă că în prezent, în baza criteriilor tehnice, economice și financiare, ЗАО „Молдавская ГРЭС” este unicul producător de energie electrică capabil să acopere de sine stătător pe deplin necesitățile de energie electrică ale furnizorilor reglementați de energie electrică, operatorilor sistemelor de distribuție și operatorului sistemului de transport pe perioada respectivă.

Contractul a fost prelungit în conformitate cu prevederile dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale din 24 martie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:77 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău