A fost lansată platforma cahul.travel, care va promova atracțiile turistice și locurile de cazare din sudul R. Moldova

  • 02 Februarie 2023 08:50
A fost lansată platforma cahul.travel, care va promova atracțiile turistice și locurile de cazare din sudul R. Moldova

Regiunea Cahul, una dintre cele mai vizitate zone ale țării, va fi promovată prin intermediul unei platforme noi - cahul.travel. Aici, potențialii turiști din țară și de peste hotare vor putea să găsească și să rezerve un loc de cazare, dar și să afle mai multe despre cum își pot petrece vacanța în sudul Republicii Moldova.

Platforma cahul.travel a fost creată cu participarea antreprenorilor din Cahul, care oferă servicii de cazare. În prezent, 12 pensiuni, hoteluri, complexe turistice, sanatorii, baze de odihnă și agrement și-au expus ofertele pe platformă. 

Prin câteva click-uri, cei care vor să descopere regiunea de sud a țării își pot face din timp planuri de vacanță, rezervând locul de cazare pentru perioada sejurului.

Tot aici, pot fi solicitate servicii adiționale, precum saună, pescuit, excursii cu barca, băi terapeutice. Cei care preferă odihna activă pot alege să facă hiking, o plimbare cu ATV-urile sau cu bicicletele. Turiștii care vor să descopere tradițiile locului pot participa la ateliere de țesut covoare și împletirea coșurilor din nuiele, culesul strugurilor, programe etnofolclorice, pot vizita Muzeul Pâinii din satul Văleni sau Muzeul Ținutului Cahul. Totodată, regiunea oferă o experiență culinară de neuitat, existând zeci de bucate specifice acestei zone. 

Pe cahul.travel a fost creat și un calendar al evenimentelor din regiunea Cahul, unde sunt notate 23 de festivaluri și expoziții, organizate anual, se arată în  comunicat.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău