A fost lansată campania de abonare la P.P. „Monitorul Fiscal FISC.md” pentru anul 2016

  • 23 Septembrie 2015 10:54
A fost lansată campania de abonare la P.P. „Monitorul Fiscal FISC.md” pentru anul 2016

Campania de abonare - 2016 la revista „Monitorul Fiscal FISC.md”, care reflectă poziția oficială a SFS pe aspect fiscal, - se va desfășura sub genericul “5 ani alături de contribuabilii onești”.

În 2016 revista “Monitorul Fiscal FISC.md” va aniversa 5 ani de activitate. Suntem recunoscători autorilor noștri, partenerilor, Colegiului redacțional și Grupului de lucru pentru suportul și abnegația în realizarea unui lucru util, pe care îl facem împreună pe parcursul respectivei perioade.

Acest frumos jubileu ne este un bun prilej pentru a evalua rezultatele obținute. Am fixat niște obiective relative dificile și astăzi putem spune că, în general, le-am putut atinge. Unele lucruri nu au reușit din prima, însă am muncit mult pentru a oferi cititorilor o revistă cu adevărat utilă și interesantă. De aceea, ne face multă plăcere să primim mulțumiri de la abonații revistei – fie acestea exprimate în scris sau verbal. În același timp, obiecțiile și recomandările pe care le primim ne ajută să perfecționăm publicația sub aspect contextual sau de design.

În pofida crizei, ce tot durează, numărul de abonați la versiunea de tipar a „Monitorului Fiscal FISC.md” este într-o continuă creștere, iar pagina web www.monitorul.fisc.mdeste accesată zilnic de peste 2 mii personae și tot mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale ne urmăresc și ne „plac” (like). Numărul semnificativ de oameni care au încredere în noi, în informațiile pe care le oferim, ne face să conștientizăm importanța și necesitatea a ceea ce facem. Astfel, ne impulsionează și ne inspiră să ne facem lucrul și mai bine. Avem multe idei și planuri noi și, credem, că acestea vor contribui la promovarea civismului fiscal în societate, la reflectarea poziției oficiale a SFS pe aspect fiscale și formarea unei poziții civile la fiecare cetățean al țării noastre.

Conform statisticii, din momentul lansării revistei noastre, fiecare an mai mult de 80% din abonați sunt cei, care ne-au fost alături în perioadele precedente de activitate. Mulțumim cititorilor noștri pentru fidelitate și le oferim condiții speciale de abonare pentru 2016, dar și multe cadouri. 

Astfel, în 2016 pachetul Premium+va include atât versiunea de tipar a revistei, cât și acces la formatul electronic al publicației www.monitorul.fisc.md, inclusive Codul fiscal pentru anul 2016 pe suport de hârtie și web. Abonații noștri fideli cunosc, că disponibilitatea nelimitată a informațiilor publicate pe site le permite să acceseze toate materialele, editate în versiunea de tipar a revistei, precum și să utilizeze arhiva revistelor, începând cu anul 2011 și să primească adițional informații utile din domeniul economic, contabil și financiar aferent contextului național, dar și mondial și astfel facilitând procesul decizional pentru conducătorii de întreprinderi și managerii financiari. Deci, pentru cei care „au trecut la o nouă etapă” și accesează doar versiunea electronică a publicației, le oferim pachetul Electronic.

Partenerii noștri ne sunt alături și în cadrul campaniei de abonare - 2016. Respectiv, aceștia oferă abonaților la revistă pentru anul viitor cadouri și reduceri la serviciile prestate.

Persoanelor, care vor opta să se aboneze la pachetul Premium+, Î.S. „Fiscservinform” le acordă 20% reducere la cursurile de instruire privind modul de utilizare și aplicare a serviciilor fiscale electronice: „Declarația electronică”, „e-Factura”, „Registrul General Electronic al Facturilor Fiscale”, „Contul Curent al Contribuabilului”, „Comanda on-line a formularelor tipizate”, „e-Reporting”.

Compania Bitdefender oferă tuturor abonaților (celor care vor alege pachetul Premium+, precum și celor care se vor limita la pachetul Electronic) utilizarea gratuită, timp de 3 luni, a aplicației Antivirus Bitdefender. Mai mult ca atât, la procurarea pachetului Antivirus Bitdefender pentru 2016, abonații noștri beneficiază de 30% reducere.  

Ofertele menționate vor fi disponibile persoanelor care se vor abona la revista „Monitorul Fiscal FISC.md” până la 31 decembrie 2015. Dar și cei care vor alege să se aboneze în 2016 vor fi plăcut surprinși de cadourile și acțiunile promoționale ale partenerilor noștri.

sursa: monitorul.fisc.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău