A fost lansat concursul pentru selectarea noilor membri ai CNP

  • 23 Ianuarie 2017 19:39
A fost lansat concursul pentru selectarea noilor membri ai CNP

Guvernul a anunțat concurs public pentru selectarea noilor membri ai Consiliului Național pentru Participare (CNP).

Astfel, executivul își propune consolidarea dialogului cu societatea civilă, dar și facilitarea implicării organizațiilor non-guvernamentale în procesul de elaborare și implementare a politicilor publice, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă remis de Guvern se menționează că membrii Consiliului pot fi reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale și ai organizațiilor de cercetare care, prin activitatea desfășurată, facilitează participarea societății la elaborarea, implementarea și evaluarea documentelor de planificare strategică. La concurs nu pot participa persoanele care dețin funcții de demnitate publică.

În procesul de selectare a noilor membri ai CNP, Comisia va evalua profilul studiilor candidaților, experiența de muncă a acestora și performanțele obținute, precum și implicarea în diferite proiecte.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să depună o scrisoare de motivație, semnată de conducătorul organizației, CV-ul persoanei delegate, informații privind activitatea organizației și copia certificatului de înregistrare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20 februarie, ora 17.00. Acestea pot fi transmise în formă printată către Cancelaria de Stat, Piața Marii Adunări Naționale, nr. 1 sau în format electronic pe adresa: [email protected].

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău