A fost descoperit alimentul care ajută la pierderea în greutate în timpul somnului

  • 30 Octombrie 2018 09:29
A fost descoperit alimentul care ajută la pierderea în greutate în timpul somnului

Cercetătorii americani se pare că au descoperit alimentul perfect care ajută la arderea grăsimilor din organism și care ajută să pierdem în greutate, fără a fi nevoite să ținem o dietă strictă sau să facem antrenamente prea obositoare.

Oamenii de știință de la Universitatea din Florida au descoperit că atunci când consumăm brânză de vaci, înainte de somn, acest aliment contribuie la topirea țesutului adipos, în timpul somnului, titrează publicația "British Journal of Nutrition".

Oamenii de știință de la Universitatea din Florida, SUA, au constatat acest lucru, după ce au desfășurat un experiment în cadrul căruia participanții în vârstă de peste 20 de ani consumau zilnic câte o porție de brânză de vaci cu 30-60 de minute înainte de somn.

Ei au mai constatat că brânza de vaci are efecte benefice asupra mușchilor, stimulează metabolismul și starea generală de sănătate, datorită cazeinei care menține un echilibru de aminoacizi în organism. Datorită consumului acestui aliment, organismul consumă mai multă energie în timpul digestiei, contribuind la arderea de calorii inclusiv în timpul somnului.

Sursa: rador

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău