A fost dat startul campaniei „Ciclomoșul”

  • 23 Decembrie 2014 13:20
A fost dat startul campaniei „Ciclomoșul”

Un grup de cicliști deghizați în Moș Crăciun vor duce cadouri copiilor din familii defavorizate.

Startul campaniei întitulate „Ciclomoșul” a avut loc, marți, în Piața Marii Adunări Naționale. Timp de o lună circa 25 de Moși Crăciuni pe biciclete vor împărți haine, produse alimetare, jucării și rechezite școlare copiilor din familii defavorizate din mai multe localități din Republica Moldova.

Organizatorul campaniei „Ciclomoșul”, Vasile Fotescu, spune că pentru prima dată a văzut o acțiune similar în Slovenia și încearcă să realizeze o campanile asemănătoare și în Republica moldova.

Mergem la famiile defavorizate, la cei care își petrec sărbătorile fără brad, fără cadouri sau Moș Crăciun. Vreau să îndemn pe toată lumea să fie darnică, măcar acum de Crăciun sau Revelion, să facem un cadou prietenilor, vecinilor sau celor mai nevoiași ca noi”, a precizat Vasile Fotescu.

În prima zi, Ciclomoșul va ajunge la câțiva copii din capitală. De mâine, aceștia se vor deplasa și în afara Chișinăului. Doritorii de a participa la maraton sunt așteptați în fiecare sâmbătă și duminică, la ora 11.00 în Piața Marei Adunări Naționale.

Campania se află la cea de-a treia ediție și este organizată de Clubul Cicliștilor amatori din Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău