A 61-a ediție a Premiilor Grammy se va desfășura la Los Angeles. Kendrick Lamar, Drake și Lady Gaga printre favoriți

  • 10 Februarie 2019 15:57
A 61-a ediție a Premiilor Grammy se va desfășura la Los Angeles. Kendrick Lamar, Drake și Lady Gaga printre favoriți

La noapte se desfășoară la Los Angeles cea de-a 61-a ediție a Premiilor Grammy, prezentată de cântăreața americană Alicia Keys. Nominalizările au fost alese din peste 21.000 de propuneri și au fost repartizate în 84 de categorii.

Cele mai multe nominalizări, opt le-a obținut rapperul american Kendrick Lamar, inclusiv la categoria „albumul anului” pentru coloana sonoră a filmului ”Black Panther”. Urmează Drake cu șapte nominalizări. Lady Gaga se află și ea printre favoriți, relatează Radio România Actualități.

Deși coloana sonoră a filmului „A Star Is Born” nu a fost eligibilă pentru nominalizări, cântecul „Shallow”, interpretat de ea și de actorul Bradley Cooper, a primit patru nominalizări și va concura la categoriile „înregistrarea anului”, „cântecul anului”, „cea mai bună interpretare pop, duet, grup” și cel mai bun cântec compus pentru visual media.

Lady Gaga a primit o nominalizare suplimentară, la categoria ‘cea mai bună interpretare pop solo’, cu piesa ‘Joanne – Where Do You Think You’re Going’.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău