9 puncte de trecere de tip local la frontiera cu Ucraina, deschise în perioada sărbătorilor pascale

  • 07 Aprilie 2018 16:47
9 puncte de trecere de tip local la frontiera cu Ucraina, deschise în perioada sărbătorilor pascale

La solicitarea administrației publice locale și în colaborare cu grănicerii ucraineni, pe linia de frontieră moldo-ucraineană au fost deschise 9 puncte de trecere cu statut local, care vor fi funcționale pe întreaga perioadă a sărbătorilor pascale, informează Poliția de Frontieră a Republicii Moldova.

Cele 9 puncte de trecere vor funcționa între localitățile:

Valea Adîncă - Zagnitcovo,
Ploti - Crutîe,
Țîbuleuca - Țehanovca,
Vinogradnoe - Novîe Butorî,
Caplani - Crutoiarovca,
Iserlia - Petrovsc,
Troițcoe - Visocianscoe,
Volintiri - Faraonovca,
Ucrainca - Elizavetovca.

Traversarea frontierei prin aceste puncte de trecere se va face doar în perioada luminoasă a zilei și se va autoriza trecerea doar cetățenilor Republicii Moldova și Ucrainei, care locuiesc permanent în raioanele administrative de frontieră. Se va permite trecerea frontierei în baza pașapoartelor interne (buletin de identitate) sau în baza pașapoartelor pentru ieșire peste hotare, la fel și mijloacelor de transport care aparțin acestora, iar capacitatea de încărcare nu depășește 3,5 tone.

Poliția de Frontieră atenționează că fiecare cetățean ajuns în punctul de trecere, dar și nemijlocit în zona de frontieră, trebuie să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținând cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău