7 persoane rănite și 57 de persoane cu interdicție de acces la competiții sportive, după un meci Steaua-Rapid la București

  • 16 Aprilie 2018 08:53
7 persoane rănite și 57 de persoane cu interdicție de acces la competiții sportive, după un meci Steaua-Rapid la București

11 dosare penale au fost întocmite în urma incidentelor de la meciul de sâmbătă, 14 aprilie, dintre CSA Steaua și Academia Rapid.

Jandarmeria București a dat și aproape 80 de amenzi în valoare totală de peste 42.000 de lei românești.

Sancțiunile au fost pentru participarea și provocarea la scandal, pătrunderea pe suprafața de joc sau injurii și săvârșirea de acte și gesturi obscene.

57 de persoane au primit interdicție de acces la competiții sportive pe o perioadă de șase luni sau un an.

De asemenea, organizatorul meciului, CSA Steaua și firma de securitate au fost primit amenzi în valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru că nu au asigurat condițiile de siguranță pentru spectatori.

7 oameni au fost răniți, după ce forțele de ordine au fost nevoite să intervină cu gaze lacrimogene la mijlocul primei reprize când fanii steliști au intrat în galeria celor de la Rapid.

Academia Rapid a câștigat derby-ul cu CSA Steaua, cu 3 la 1, pe Arena Națională, într-un meci din ligă a patra de fotbal.

Golurile au fost marcate de Niculae, Burlacu și Vlada pentru Rapid și de Predescu pentru Steaua.

Sursa: București FM

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:3,6 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău