68 de localități sunt în continuare fără curentul electric

  • 22 Ianuarie 2014 14:14
68 de localități sunt în continuare fără curentul electric

68 de localități din 10 raioane rămân deconectate de la curentul electric la această oră, potrivit ultimelor informații ale Serviciului Protecției Civile.

Pe parcursul zilei de marți, 21 ianuarie, salvatorii au intervenit la deblocarea mai multor mijloace de transport, care au derapat de pe traseu în raioanele Rezina, Taraclia și Ștefan Vodă. Ministerul Transporturilor anunță că, în prezent, toate drumurile naționale sunt practicabile.

Peste 500 de drumari și aproape 200 de autospeciale au fost implicate noaptea trecută la lucrările de deszăpezire a drumurilor. Potrivit datelor oferite de Ministerul Transporturilor, au fost distribuite peste 2.400 tone de material antiderapant. Șefa serviciului de presă al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Irina Gâscă.

Meteorologii anunță pentru următoarele zile ninsori și scăderea temperaturilor sub limita normală pentru această perioade. În regiunea de Nord noaptea se vor înregistra temperaturi de până la minus 17 grade Celsius. Ghenadie Roșca, sinoptician. 

Autoritățile solicită conducătorilor auto să fie atenți la drum, în condițiile ultimelor avertizări meteo, iar în cazul dificultăților majore în trafic să apeleze la linia fierbinte a Administrației de Stat a Drumurilor  022 74 89 61 pentru a solicita intervenția drumarilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău