45 de tineri ofițeri au absolvit Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”

  • 25 Iunie 2021 14:38
45 de tineri ofițeri au absolvit Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat astăzi la ceremonia de înmânare a diplomelor de licență și gradul primar de „locotenent” absolvenților Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„Le-am urat astăzi drum bun în activitatea profesională absolvenților promoției 2021 a Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”. Sunt 45 de bravi tineri și tinere ale Republicii Moldova, care au devenit parte a corpului de ofițeri ai Armatei Naționale”, a spus președintele Maia Sandu, potrivit sursei citate

În mesajul său, șefa statului le-a mulțumit profesorilor care i-au instruit, dar și părinților care i-au educat în spiritul dragostei de țară și al servirii Patriei. Maia Sandu a menționat că drumul pe care l-au ales acești tineri este dificil, dar onorant.

„Un drum ce impune standarde profesionale și umane înalte, maturitate și multă muncă. Îmi doresc ca acești tineri să facă o carieră de succes acasă, în Moldova, iar cunoștințele lor să fie puse în aplicare doar pe timp de pace. Într-un ceas bun, domnilor și doamnelor locotenenți!”, a încheiat președintele Republicii Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău