33 pavilioane auto pentru pasageri vor fi construite pe drumurile publice naționale

  • 26 Mai 2023 16:36
33 pavilioane auto pentru pasageri vor fi construite pe drumurile publice naționale

În baza Programului privind repartizarea mijloacelor Fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2023, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 73 din 22.02.23, Administrația de Stat a Drumurilor a elaborat un subprogram, care prevede construcția a 33 de pavilioane auto pentru pasageri pe drumurile publice naționale, în intravilanul și extravilanul localităților, transmite asd.md.

Menționăm că, locațiile de amplasare a stațiilor de așteptare au fost selectate în baza solicitărilor din partea autorităților publice locale din toate raioanele republicii.

De asemenea, informăm că pavilioanele auto urmează a fi construite până la sfârșitul anului 2023, iar la moment suntem la etapa de proiectare a acestora.

Valoarea estimativă a lucrărilor de construcție va constitui circa 4 500,0 mii lei, bani alocați din mijloacele Fondului Rutier.

Confortul și siguranța participanților la trafic dar și a pietonilor care folosesc zilnic pavilioanele de așteptare este una din prioritățile Administrației de Stat a Drumurilor. Cu informații suplimentare privind organizarea și desfășurarea procedurilor de achiziție publică sau stadiul de desfășurare al lucrărilor de construcție, vom reveni pe parcurs.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău