33 de elevi care studiază la centrul Lexis, au susținut examenul Cambridge

  • 27 August 2022 18:00
33 de elevi care studiază la centrul Lexis, au susținut examenul Cambridge

Un grup din 33 de copii care au studiat în anul academic 2021-2022 la Centrul de Limbi Străine LEXIS din cadrul Universității Tehnice a Moldovei (profesor: conf. univ., dr. Svetlana CATERENCIUC) au susținut cu succes examenul internațional Cambridge.

Susținerea examenelor de limba engleză Cambridge de către cursanți a devenit parte integrantă a cursurilor din 1 septembrie 2021. Profesorii care activează în cadrul Centrului sunt deținători ai diferitelor cerificări  Cambridge, ceea ce atestă predarea limbii engleze conform standardelor internaționale.

Acest an de activitate al Centrului de Limbi Străine LEXIS a fost unul de succes!

Susținerea examenului Cambridge este parte obligatorie din programul de studiu a limbii engleze. Toți beneficiarii cursurilor de limba engleză din cadrul Centrului de limbi străine LEXIS la final de an academic au susținut cu succes examenul internațional Cambridge și au obținut certificate conform nivelului studiat.

Cursurile de limbi străine din cadrul Centrului LEXIS sunt orientate spre dobândirea de cunoștințe cu caracter general la nivel începător, mediu și avansat.

Fondat în 2016, Centrul de Limbi Străine LEXIS din cadrul UTM oferă servicii lingvistice aplicate în predarea și învățarea limbilor străine în diferite medii sociale. LEXIS a devenit oficial Centru de pregătire pentru tot spectrul de examene CAMBRIDGE la limba engleză, fiind recunoscut, în acest sens,  de către CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH.

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău