300 de plapume donate refugiaților ucraineni de Episcopia de Bălți în colaborare cu mai multe biserici românești

  • 08 Ianuarie 2023 14:17
300 de plapume donate refugiaților ucraineni de Episcopia de Bălți în colaborare cu mai multe biserici românești

Joi, 5 ianuarie 2023, PS Antonie, Episcopul de Bălți, împreună cu PC Părinte Dorian Revenco, protopopul de Bălți, a făcut o vizită în municipiul Sângerei, unde în fața primăriei au împărțit plapume, la o parte dintre refugiații ucraineni aflați în acest municipiu. În total la Sângerei Episcopia de Bălți a donat o sută de plapume.

 
Vineri, 6 ianuarie 2023, PC Părinte Dorian Revenco, protopopul de Bălți, cu binecuvântarea PS Antonie, Episcopul de Bălți, a donat la Fălești 99 de plapume pentru refugiații ucraineni.
 
În total Episcopia de Bălți doneză, pentru refugiații ucraineni, trei sute de plapume.
 
PS Antonie a menționat că acest ajutor a fost posibil cu ajutorul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Iosif, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, Înaltpreasfințitului Părinte Ahiepiscop și Mitropolit Nifon al Târgoviștei, Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei și Preasfințitul Părinte Timotei, Episcopul Spaniei și Portugaliei.
 
Domnul Andrei Cucoș, vice-primarul de Sângerei, a mulțumit pentru daruri, menționând că aceste gesturi sunt mici mângâieri la durerea mare suferită de acești oameni care sunt nevoiți să fugă din calea războiului.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău