25 de companii participă la expoziția „Republica Moldova prezintă” din România

  • 23 Septembrie 2022 17:58
25 de companii participă la expoziția „Republica Moldova prezintă” din România

În perioada 23-25 septembrie, un număr de 25 de companii autohtone participă la cea de-a doua ediție a expoziției „Republica Moldova prezintă”, desfășurată în municipiul Baia Mare, România, transmite MOLDPRES.

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, cu suportul Consiliului județean Maramureș și UNDP Moldova- EU4Moldova: Regiuni-cheie. Evenimentul a reunit agenți economici autohtoni din domeniul agro-alimentar, textil, vinificatori, gospodării țărănești, meșteșugari, etc.

Vicepreședintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Mihai Bîlba, a specificat că expoziția se așteaptă a fi una de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate anii precedenți la Iași, Brașov, Ploiești, etc. „În această perioadă mai puțin favorabilă pentru antreprenori, credem că doar o colaborare eficientă dintre businessul din R. Moldova și România poate contribui direct la creșterea competitivității, calității produselor și serviciilor. Următoarea ediție a expoziției se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, la Chișinău. În acest context, invităm antreprenorii din România, cu un stand comun, la evenimentul nostru”, a spus Mihai Bîlba.

Totodată, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin Nicolae-Tuș, a mulțumit partenerilor pentru suportul acordat la organizarea evenimentului. „Am o mare bucurie că găzduim aici antreprenorii din Republica Moldova, căci e foarte important să vedem modul în care își promovează produsele”, a menționat Florentin Nicolae-Tuș.

Expoziția „Republica Moldova prezintă” se desfășoară în cadrul evenimentului „Rivulus Dominarum”, organizat la Maramureș. Aceasta este una dintre cele mai mari expoziții de bunuri de larg consum din nord-vestul României care, timp de 28 de ani, a devenit o tradiție pentru producătorii și comercianții ce au dorit să se promoveze pe piața maramureșeană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău