Peste 200 de bucureșteni au participat la primul protest din acest an, în Piața Victoriei, față de legile justiției

  • 02 Ianuarie 2018 07:42
Peste 200 de bucureșteni au participat la primul protest din acest an, în Piața Victoriei, față de legile justiției Sursa FOTO: Libertatea.ro

Prima manifestare de protest a anului a avut loc aseară, în Piața Victoriei din Capitală, unde 200 de persoane s-au pronunțat împotriva modificărilor aduse Legilor justiției și pentru măsuri mai ample împotriva corupției.

Circulația în fața sediului Guvernului nu a fost afectată, potrivit Rador.

Protestul, anunțat pe rețelele de socializare sub numele "Bucureștiul vă zice NU!", s-a desfășurat fără incidente și s-a încheiat după circa două ore.

Oamenii au fluturat steaguri tricolore, au suflat în vuvuzele, au bătut în tobe și au strigat: "PSD - ciuma roșie", "DNA să vină să vă ia", "Justiție nu corupție", relatează Agerpres.

Ei au afișat pancarte cu mesaje precum: "Toți pentru justiție", "Justiție nu corupție", Tăriceanu și cu Dragnea marș la pușcărie", "Studenții la Stoma vor să vă extragă", "Asta-i practica la drept pentru un viitor corect", "Vrem alegeri anticipate".

Participanții s-au declarat nemulțumiți de modificarea legilor Justiției, unii dintre aceștia solicitând "măsuri mai ample împotriva corupției".

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău