14 boxeri moldoveni au venit cu premii de la turneele din Ucraina

  • 26 Noiembrie 2019 20:35
14 boxeri moldoveni au venit cu premii de la turneele din Ucraina

14 reprezentanți ai Școlii specializate din Grimăncăuți (Briceni) au devenit în week-end premianți ai turneelor desfășurate la Lvov, Cernăuți și Kaluș (Ucraina), au informat marți, 26 noiembrie surse din cadrul instituției, relatează MOLDPRES.

Dumitru Coșciug (81 kg) a câștigat concursul de la Cernăuți, categoria de vârstă seniori. Pe prima treaptă a podiumului de premiere au urcat coechipierii Ilie Mușuc (56 kg) și Valeriu Răzmeriță (75 kg), dar la categoria de vârstă tineret.

Eugen Cebotari a fost cel mai bun în categoria sa (60 kg) la turneul de la Lvov, rezervat cadeților, iar Dan Golodenco (52 kg) și-a învins toți adversarii la concursul de la Kaluș.

Alți 9 elevi ai Școlii din Grimăncăuți s-au clasat pe locurile doi și trei la turneele din Ucraina. ”Important este ca ei să acumuleze experiență competițională. Doar o participare face mai mult decât zeci de antrenamente. La turnee se călesc caracterele”, astfel a comentat astăzi pentru agenție evoluțiile boxerilor din Grimăncăuți Antrenorul Emerit Petru Caduc din localitate.

El i-a pregătit aici în anii precedenți pe medaliații olimpici Vitalie Grușac, Veaceslav Gojan, premianții Campionatelor Europene Victor Cotiujanschi, Dumitru Galagoț, Vasile Belous, laureații Universiadelor Mondiale Mihail Muntean și Andrei Zatușevschi.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
26,24
Nori împrăștiați
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Wed
11
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău