Pompierii și polițiștii au intervenit: Autovehicule de tonaj din sudul R. Moldova, blocate în urma ninsorilor

  • 28 Ianuarie 15:35
Pompierii și polițiștii au intervenit: Autovehicule de tonaj din sudul R. Moldova, blocate în urma ninsorilor

Pe parcursul zilei de 28 ianuarie angajații IGSU din sudul țării au intervenit în mai multe situații, după ce mai multe vehicule de tonaj au rămas blocate în urma ninsorilor abundente.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI unsprezece tiruri au fost tractate de pompierii și polițiștii din sud, după ce acestea s-au împotmolit în apropiere de punctul de trecere a frontierei Reni – Giuirgiulești.

La fața locului angajații IGSU și IGP au acordat tot sprijinul necesar pentru ca conducătorii de tiruri să-și poată continua drumul.

Mai mult, angajații IGSU în comun cu cei de la IGP și IGPF au deblocat traseul spre punctul de frontieră Giurgiulești – Galați pentru ca transportul să nu rămână împotmolit.

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în Taraclia, unde o ambulanță care venea de la pacient a rămas blocată pe traseu.

La fața locului au intervenit angajații IGSU, care au reușit să scoată ambulanța din nămeți. În acest context IGSU amintește că de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat a fost emisă o avertizare meteo de precipitații, izolat în sud puternice, predominant sub formă de ninsori. Astfel salvatorii atenționează oamenii despre riscul consecințelor condițiilor complicate ale vremii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
2,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Sun
10
Mon
9
Tue
4
Wed
3
Thu
5
Arhivă Radio Chișinău