100 de voci și de 100 de ori mai informați! Campanie de recrutare a tinerilor voluntari

  • 15 Mai 2020 14:04
100 de voci și de 100 de ori mai informați! Campanie de recrutare a tinerilor voluntari

Începând cu data de 27 aprilie, platforma independentă Youth.md dedicată tinerilor lansează o nouă campanie de recrutare a celor 100 de voluntari.

Scopul campaniei de recrutare este de a împărtăși experiențele altor tineri care au participat în cadrul programelor internaționale și de a motiva ieșirea din zona de comfort, și dezvoltarea viziunilor asupra lumii din altă perspectivă.

Cei interesați, doritori să-și dezvolte spiritul de echipă, de responsabilitate și dedicare de sine pentru promovarea de educație diferită, a educației „altfel”, poți face parte din cea mai prietenoasă comunitate de tineri, înregistrându-se și completând formularul pe Youth.md.

Candidații trebuie să apreciaze abilitățile de lucru în echipă, timpul, pe care ești gata să-l investești ca platforma să evolueze, dar și ingeniozitatea, creativitatea.

Totodată, vor avea de ales între mai multe echipe:

● Reporteri (coordonator Ana-Maria Tomov): scriu articole creative și de oportunități pentru site, care să atragă publicul;

● Relații externe (coordonator Beatrice Sîrbu): stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare, mențin relații prietenoase cu alte organizații;

● Foto/video/design (coordonator Ian Lungu): creează materiale vizuale impresionante și unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;

● Social media (coordonator Laura Catărau, Nicoleta Voluța): include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram.

Recrutările se vor desfășura până la data de 17 mai, ora 21:00.

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău