„Unioniștii”, film despre militanții pentru reîntregirea națională, va fi lansat la București (TRAILER)

  • 10 Martie 2018 09:13
„Unioniștii”, film despre militanții pentru reîntregirea națională, va fi lansat la București (TRAILER)

Cine sunt cei care scriu „Basarabia e România” pe ziduri, organizează manifestații stradale și fac din Unirea Republicii Moldova cu România scopul vieții lor? Toți cei interesați de acest subiect vor putea afla răspunsurile luni, la Clubul Țăranului Român din București, de la ora 19:00, când va avea loc premiera filmul documentar „Unioniștii”.

Filmul ilustrează acțiunile desfășurate de unioniști în România și Republica Moldova, barierele de care s-au lovit aceștia, piedicile care li s-au pus, dar și viitoarele proiecte, potrivit InfoPrut.md

„Lupta pentru cauză este un lucru pe care foarte mulți îl numesc imposibil. Este un lucru care te epuizează fizic, care te epuizează psihic. Credem foarte mult în dreptate, în adevăr și credem că n-ar trebui să decidă alții soarta fraților noștri de peste Prut. Am fost de la bun început, suntem și vom fi UNIONIȘTI și Punctum! Noi credem într-o Românie întreagă, demnă, adevărată, care nu și-a uitat istoria. De asta facem tot ce facem și o să reușim să facem UNIREA” , au declarat protagoniștii documentarului „Unioniștii”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău