'The Revenant', Globul de Aur pentru cel mai bun film

  • 11 Ianuarie 2016 08:54
'The Revenant', Globul de Aur pentru cel mai bun film

Producția 'The Revenant', în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Leonardo DiCaprio și Tom Hardy în roluri principale, a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cel mai bun film, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.Filmul 'The Revenant' spune povestea unui colonist american pe nume Hugh Glass aflat într-o…

Producția 'The Revenant', în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Leonardo DiCaprio și Tom Hardy în roluri principale, a câștigat duminică seara Globul de Aur pentru cel mai bun film, cu ocazia celei de-a 73-a gale anuale Golden Globes, desfășurată la Los Angeles.

Filmul 'The Revenant' spune povestea unui colonist american pe nume Hugh Glass aflat într-o expediție pentru transportul unor blănuri, la începutul secolului XIX. Glass este atacat de un urs și apoi, grav rănit, este abandonat în voia sorții de prietenul său, scrie Agerpres.

Scenariul filmului este semnat de Mark L. Smith alături de Alejandro Gonzales Inarritu, iar în rolurile principale pot fi urmăriți Leonardo DiCaprio și Tom Hardy.

Cu trei premii, acest film poate fi considerat marele câștigător al galei, după ce le-a adus câte un Glob de Aur și regizorului Alejandro Gonzales Inarritu, dar și lui Leonardo DiCaprio.

Alejandro Gonzales Inarritu a mai câștigat un Glob de Aur cu producția 'Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)', iar Leonardi DiCaprio se află la cel de-al treilea Golden Globe al carierei, după cele câștigate cu filmele 'The Aviator' (2004) și respectiv The Wolf of Wall Street (2013).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău