„Sun Dă-i Fest 2024”. UE și PNUD invită businessul și publicul larg la o duminică de muzică și energie verde

  • 11 Iunie 09:27
„Sun Dă-i Fest 2024”. UE și PNUD invită businessul și publicul larg la o duminică de muzică și energie verde

Nou în breasla impresariatului artistic: Delegația Uniunii Europene în Moldova și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) invită businessul și publicul larg să participe la ediția ordinară a evenimentului Sun Dă-i Fest 2024, care se va produce duminică, 16 iunie, în „Parcul Ștefan cel Mare și Sfânt” din Chișinău. Invitația e plasată inclusiv pe platforma EU NeighboursEast, relatează IPN.

Sun Dă-i Fest 2024 va reuni antreprenori, companii private și publice, asociații civice și persoane pasionate de energie verde, tehnologii durabile și produse ecologice.

Aceștia vor demonstra și explica beneficiile surselor alternative de energie, modalități de reutilizare și economisire a tot ceea ce implică supraconsum și daune mediului. Sun Dă-i Fest 2024 este organizat în contextul Săptămânii Energiei Durabile a UE în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, cu sprijinul financiar a Uniunii Europene, Danemarcei și Japoniei.

Vizitatorii vor găsi o alee dedicată energiei durabile, expoziții despre energie solară, eoliană, hidroelectrică și din biomasă, unități de transport alternative și alte tehnologii ecologice. Copiii vor avea propria zonă de divertisment, cu activități interactive pe tot parcursul evenimentului. Vizitatorii se vor bucura, de asemenea, de un food court și de un concert cu Dunaff Band, Marej, Valeria Pașa, Aliona Moon, Pașa Parfeni și Snails.

Participarea la distracții este gratuită. Entitățile economice care doresc să participe la târg trebuie să se înregistreze găsind linkul necesar în pagina EU NeighboursEast, indicată mai sus.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,06 m/s
Thu
23
Fri
24
Sat
25
Sun
27
Mon
28
Arhivă Radio Chișinău