„Sun Dă-i Fest 2023” se va desfășura duminică în grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”

  • 09 Septembrie 2023 16:40
„Sun Dă-i Fest 2023” se va desfășura duminică în grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”

Expoziții despre energia solară, eoliană, hidroelectrică, biomasă, dar și multe altele vor fi prezentate în cadrul Festivalulului Sun Dă-i Fest 2023. Toto aici va fi organizat un iarmaroc cu meșteșugari și producători locali care vor prezenta produse ecologice și locale. Evenimentul se va desfășura duminică grădina publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, transmite IPN.

„Sun Dă-i Fest va reuni într-un eveniment de anvergură organizații internaționale, prezentând proiecte dedicate mediului și energiei accesibile și curate, antreprenori, companii private și de stat de tehnologii regenerabile, asociații obștești și pe toți cei pasionați de energie verde, tehnologii sustenabile și produse eco. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă în acțiune și să învețe direct de la experți despre beneficiile surselor alternative de energie, metodele de reutilizare și economisire a resurselor și multe altele”, se menționează într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Festivalul este organizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, în parteneriat cu Ministerul Energiei.

Evenimentul este programat pentru ora 12.00. Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău