„Republica Moldova este, din nou, mândră!”. Mesajul Maiei Sandu pentru sportivii care au câștigat medalii la Jocurile Paralimpice de la Paris

  • 07 Septembrie 19:00
„Republica Moldova este, din nou, mândră!”. Mesajul Maiei Sandu pentru sportivii care au câștigat medalii la Jocurile Paralimpice de la Paris

Președinta Maia Sandu i-a felicitat pe judocanii Ion Basoc și Oleg Crețul pentru medaliile câștigate la Jocurile Paralimpice de la Paris. Sportivii se întorc acasă cu medalii de argint și bronz.

Moldova are argint! Felicitări, Ion Basoc, pentru titlul de vicecampion olimpic la para judo. Îți suntem recunoscători pentru perseverență și efortul incredibil. Trăim alături de voi, de sportivii noștri, de antrenori, bucuria fiecărei victorii și vă mulțumim pentru aceste momente!

Moldova este, din nou, mândră! Azi, la Jocurile Paralimpice de la Paris, Oleg Crețul a câștigat medalia de bronz la para judo. Felicitări, Oleg Crețul, suntem recunoscători pentru că menții tricolorul nostru pe podiumurile Olimpiadei. Tot azi, ținem pumnii pentru Ion Basoc, care va lupta pentru aurul olimpic la para judo. Să-i susținem, împreună, pe sportivii noștri!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook. 

Și ministrul Educației, Dan Perciun a venit cu un mesaj de felicitare pentru cei doi sportivi. 

„Oleg Crețul și Ion Basoc aduc acasă o medalie de bronz și una de argint. Felicitări sportivilor, antrenorilor și tuturor susținătorilor mișcării paralimpice. Obținerea a două medalii la Jocurile Paralimpice este un record pentru țara noastră. Mulțumim că ne faceți mândri!”, a transmis ministrul pe rețelele de socializare. 

Astăzi, Ion Basoc a cucerit medalia de argint, în timp ce Oleg Crețul a intrat în posesia medaliei de bronz în proba de para judo de la Jocurile Paralimpice de la Paris.

Citește și: Rezultat istoric pentru lotul paralimpic al Republicii Moldova. Ion Basoc a cucerit medalia de argint, iar Oleg Crețul pe cea de bronz

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
15,52
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
21
Wed
17
Thu
18
Fri
18
Sat
20
Arhivă Radio Chișinău