„Pro Moldova”: Ștefan Gațcan a fost sechestrat de un grup de deputați socialiști și impus să semneze cererea de demisie

  • 01 Iulie 2020 14:16
„Pro Moldova”: Ștefan Gațcan a fost sechestrat de un grup de deputați socialiști și impus să semneze cererea de demisie

Deputatul Ștefan Gațcan a depus, în dimineața zilei de astăzi, o plângere la Procuratura Generală în care reclamă hărțuirea, intimidarea și șantajul la care a fost supus la 30 iunie din partea unui grup de deputați PSRM, anunță, într-un comunicat, „Pro Moldova”

„Astăzi, prezent la Parlament pentru a participa la ședința Comisiei protecție socială, familie și sănătate, Ștefan Gațcan a fost sechestrat de un grup de deputați socialiști și impus să semneze cererea de demisie. Din imaginea apărută în public, se vede clar că dl Gațcan nu are în fața sa nici o cerere, spre deosebire de colegul său Vasile Bolea. De asemenea, un detaliu care face dovada că cererea nu a fost scrisă de dl Gațcan este numărul de ieșire a demersului (cifra 4) este anterior cererii de părăsire a fracțiunii PSRM și aderare la PRO MOLDOVA (cifra 8) și a plângerii adresate procurorului general (cifra 9). Locul aflării deputatului Gațcan este necunoscut deocamdată”, mai susțin reprezentanții „Pro Moldova”. 

Menționăm că socialiștii au anunțat că Ștefan Gațcan și-a depus mandatul de deputat și au publicat și o cerere în acest sens. Se întâmplă la o zi de la anunțul deputatului de a părăsi fracțiunea PSRM și de a se alătura grupului „Pro Moldova”. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău