„Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu Paula Seling

  • 14 Noiembrie 2018 16:16
„Întâlnirile TVR MOLDOVA” cu Paula Seling

Interpreta, compozitoarea și prezentatoarea tv PAULA SELING este invitata specială a seratei culturale „Întâlnirile TVR MOLDOVA” din data de 19 noiembrie 2018. Evenimentul, moderat de Alexandru Grecu, începe la ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”.

Serata este dedicată vieții și activității cunoscutei artiste PAULA SELING, care a reprezentat de două ori cu brio România la Eurovision. Duetul Paula Seling și Ovi a ocupat locul 3 la concursul muzical Eurovision 2010. PAULA SELING va răspunde întrebărilor despre experiențele profesionale și personale.

PAULA SELING cântă pop, soul, blues, folk. Una dintre piesele care a făcut-o populară este „Ploaie în luna lui Marte", compusă de Nicu Alifantis. Artista, originară din Baia Mare, are în palmares numeroase premii, printre care distincții obținute la Festivalul de la Mamaia și trofeul Festivalului Cerbul de Aur, Brașov 2002. 

PAULA SELING a cântat alături de mari nume ale muzicii internaționale - Al Bano, Michael Bolton, Beyonce.

În program:

  • Interviu realizat de Alexandru Grecu
  • Dialog direct cu publicul
  • Recital
  • Ședință foto și sesiune de autografe

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” cuprinde o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalități de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuții de suflet. Printre invitații speciali ai proiectului se numără actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreții Dida Drăgan, Ștefan Bănică, Fuego, Vasile Șeicaru, Grigore Leșe, Sofia Vicoveanca. Radio România Chișinău este partener al proiectului. 

Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău