,,ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA” cu actorul român Constantin Cotimanis

  • 08 Decembrie 2022 16:36
,,ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA” cu actorul român Constantin Cotimanis

Actorul român Constantin Cotimanis este invitatul ultimei serate culturale ,,Întâlnirile TVR MOLDOVA” din acest sezon. Evenimentul va avea loc pe 13 decembrie, ora 18:00, la Teatrul Național ,,Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău, transmite tvrmoldova.md.

Constantin Cotimanis sau Bebe, cum îl alinta prietenii, este actor de teatru și film. Are o figură ușor de reținut și prezintă un joc scenic remarcabil, astfel fiind preferatul spectatorilor. Artistul s-a bucurat de simpatia publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

În anul 2003, joacă în „Castelul”, „Înșir-te mărgărite”, iar pentru rolul din „Procesul lui Kafka” primește „Marele premiu al orașului Viena”. A jucat în filme precum ,,Paranoia”, ,,Asfalt Tango” sau ,,Epicenter”. De asemenea, a interpretat rolul lui Grigore Varlam, un interlop foarte bogat, din serialul ,,Lacrimi de iubire”.

Cu glumele sale hazlii și cu zâmbetul contagios, Bebe Cotimanis reușește să aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai mohorâte zile. Nu este un secret faptul că existența sa nu a fost deloc ușoară și că s-a lovit de multe greutăți pe parcursul timpului. Astfel, la „Întâlnirile TVR Moldova”, invitații vor afla povestea de viață a actorului Bebe Cotimanis.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalități de referință ale culturii din tot spațiul românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru discuții de suflet.

Program:

  • Interviu realizat de Alexandru Grecu cu Constantin Cotimanis
  • Dialog dintre public și Constantin Cotimanis
  • Recital de Constantin Cotimanis „Vorbe din interior”
  • Ședință foto și sesiune de autografe

Accesul la eveniment este gratuit. Intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la telefon.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău