„Home Alone” refăcut. Fanii nu se așteptau ca rolul principal să fie astfel interpretat

  • 26 Iulie 2018 18:34
„Home Alone” refăcut. Fanii nu se așteptau ca rolul principal să fie astfel interpretat

“Home Alone” devine urmatoarea pelicula pe care Hollywood incearca sa o refaca, de aceasta data cu o surpriza pe care fanii nu o asteptau. Noul film, intitulat “Stoned Alone”, il va avea in rol principal pe un consumator de marijuana.

La fel ca in “Home Alone”, actorul principal va pierde avionul pentru o vacanta de familie si casa ii va fi invadata de hoti. Diferenta notabila, insa, e faptul ca el va fi afectat de consumul de marijuana pe toata durata filmului si se va confrunta cu hotii in aceeasi stare.

In timp ce Macaulay Culkin avea doar 10 ani in “Home Alone”, personajul din “Stoned Alone” va avea in jur de 20 de ani si va creste marijuana, potrivit Daily Mail.

Filmul va fi produs de Ryan Reynolds (cunoscut pentru seria Deadpool) si regizat de Augustine Frizzell. Actiunea comediei va avea loc tot in preajma sarbatorilor.

“Home Alone” a avut incasari de aproape 500 de milioane de dolari si a detinut recordul pentru cele mai mari incasari ale unui film de comedie timp de 21 de ani. Ramane de vazut daca “Stoned Alone” va avea un succes asemanator.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău