„Expo Business Moldova 2020” va fi prima expoziție virtuală organizată de Camera de Comerț

  • 05 Noiembrie 2020 12:34
„Expo Business Moldova 2020” va fi prima expoziție virtuală organizată de Camera de Comerț

Din cauza pandemiei de COVID-19 expozițiile se mută în mediul online. Camera de Comerț și Industrie a lansat prima expoziție virtuală “Expo Business Moldova 2020” care va avea loc pe o platformă accesibilă atât agenților economici cât și vizitatorilor.

Scopul platformei www.Virtual-Fairs.md este să ajute producătorii autohtoni să-și găsească noi parteneri de afaceri, să se promoveze pe piața externă și să mărească volumul exporturilor, susține președintele Camerei de Comerț și Industrie, Sergiu Harea.

Pornind de la situația pandemică prin care trece omenirea și inclusiv Republica Moldova, mediul de afaceri încearcă să digitalizeze, să treacă din offline în online multe dintre activitățile sale.

Pentru a avea acces la această platformă este nevoie ca participanții să se înregistreze cu o adresă de email. Vizitatorii sau potențialii parteneri de afaceri au acces gratuit pe când expozanții vor achita o taxă de participare, menționează reprezentanta Camerei de Comerț, Diana Lungu.

În sala de conferințe vom găsi programul de afaceri cu toate evenimentele pe care le cuprinde expoziția, pentru toate zilele de desfășurare. Fiecărui eveniment îi este atribuit un link și accesând link-ul dat puteți să participați la eveniment din birourile dumneavoastră de acolo de unde sunteți economisind timp.

Prima expoziție virtuală  “Expo Business Moldova 2020” va avea sloganul  “Ai încredere în produsele noastre”. Aceasta se va desfășura în perioada 15-19 decembrie. Dosarele de participare urmează să fie depuse începând de astăzi până pe 4 decembrie. La eveniment și-au anunțat participarea agenți economici din România,  Turcia, Italia, Polonia, Rusia, Lituania și Ucraina. În format online se vor desfășura, inclusiv, mesele rotunde, prezentări ale companiilor, forumuri.

Lansarea portalului a fost posibilă grație suportului oferit de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău