„Două camioane cu ruși morți” într-o zi, după ce ucrainenii au surprins o concentrare de trupe ruse retrase pe malul stâng al Niprului

  • 13 Noiembrie 2022 12:29
„Două camioane cu ruși morți” într-o zi, după ce ucrainenii au surprins o concentrare de trupe ruse retrase pe malul stâng al Niprului

Militarii ucrainenii au lovit o zonă de concentrare a trupelor ruse, retrase pe malul stâng al Niprului, cu ajutorul unei „lovituri de înaltă precizie”, în urma căreia rușii s-au ales cu „două camioane pline de morți”, conform unui anunț făcut duminică de Statul Major al armatei ucrainene.

Atacul a vizat o clădire în care se aflau 500 de militari ruși. Kievul nu a precizat ce fel de armă „de înaltă precizie” a fost folosită în respectivul bombardament, scrie Digi24.

Concentrarea de trupe ruse a fost depistată în zona satului Dnipriani, conform Kyiv Independent. Localitatea e situată între orașul Herson și hidrocentrala de la Nova Kahovka, oraș din care forțele Moscovei tocmai au anunțat că urmează să se retragă.

O parte din podul rutier al barajului Kahovka a fost deja aruncată în aer sâmbătă.

De asemenea, în urma atacului, 56 de ruși grav răniți au fost internați într-un spital din apropiere.

„16 dintre aceștia au murit. Ultimele informații despre pierderile ocupanților urmează a fi clarificate”, se arată în comunicatul Statului major al armatei ucrainene.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
8
Sun
7
Mon
6
Tue
7
Arhivă Radio Chișinău