„#De_vorbă cu Adrian Dupu”: Secretarul de stat al DRRM, în dialog cu tinerii din R. Moldova

  • 27 Octombrie 2023 12:21
„#De_vorbă cu Adrian Dupu”: Secretarul de stat al DRRM, în dialog cu tinerii din R. Moldova

Care este rolul unui secretar de stat în menținerea și dezvoltarea unei țări, prin ce efort se contribuie la consolidarea valorilor comune și la cooperarea bilaterală dintre R. Moldova și România? La aceastea, dar și alte subiecte referitoare la dezvoltarea parteneriatelor dintre cele două maluri ale Prutului se va referi secretarul de stat al DRRM din cadrul Guvernului României în cadrul evenimentului „#De_vorbă cu Adrian DUPU”.

„Secretarul de stat are o misiune complexă, el facilitează dialogul politic, sprijină proiectele de dezvoltare, promovează schimburile culturale și educaționale și acordă un sprijin crucial în asigurarea parcursului spre un viitor prosper. Această întâlnire specială poate să te ajute în luarea unei decizii referitor la studiile din viitor, te poate motiva și poate să-ți modeleze aspirațiile”, menționează organizatorii evenimentului, potrivit TVR MOLDOVA.

Offline-ul se va desfășura pe 17 noiembrie 2023, ora 14:00, CRCT ARTICO, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 169.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Cariera Mea ARTICO în colaborare cu proiectul Clubul Voluntarilor ARTICO, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 - 25 de ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:1,54 m/s
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău