„De 105 ani, împreună dezvoltăm afaceri”. Adrian Dupu a participat la evenimentul aniversar al Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

  • 21 Octombrie 2023 13:45
„De 105 ani, împreună dezvoltăm afaceri”. Adrian Dupu a participat la evenimentul aniversar al Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

„De 105 ani, împreună dezvoltăm afaceri”, este slogsnul evenimentului prin care Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCIRM) a celebrat înființarea, în 1918, de către Regele Ferdinand I, a Camerei de Comerț și Industrie din Basarabia.

 
„Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, a participat, la invitația președintelui CCIRM, Sergiu Harea, la evenimentul aniversar al CCIRM, la care au fost prezenți prim-ministrul Republicii Moldova, Dorin Recean, membri ai parlamentului, oameni de afaceri dar și invitați din România.
 
În cadrul evenimentului, secretarul de stat a subliniat importanța mediului de afaceri ca motor al creșterii economice și importanța parteneriatului onest, deschis și predictibil dintre stat și antreprenori.
 
„Vom contribui, în baza parteneriatului între DRRM și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, la susținerea acțiunilor dumneavoastră în beneficiul calității vieții cetățenilor din Republica Moldova și, mai ales, pentru consolidarea drumului Republicii Moldova către Uniunea Europeană.”, a mai declarat secretarul de stat, Adrian Dupu.
 
Nu în ultimul rând, secretarul de stat și-a exprimat aprecierea față de investitorii români din Republica Moldova, pentru curajul, eforturile lor de a crea locuri de muncă și perseverența de care dau dovadă”, se arată într-un comunicat al DRRM.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,85
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:6,69 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău