„Căsătorie pentru o zi” – metoda originală prin care studenții USM au colectat bani pentru o fetiță cu neuroblastom olfactiv

  • 26 Februarie 19:16
„Căsătorie pentru o zi” – metoda originală prin care studenții USM au colectat bani pentru o fetiță cu neuroblastom olfactiv

Studenții din cadrul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării a USM au organizat astăzi, 26 februarie, evenimentul „Căsătorie pentru o zi” cu scopul de a colecta bani pentru o copilă de 5 ani care suferă de o boală rară.

„Anul acesta evenimentul a ajuns la cea de-a 10 ediție. Nunta a fost organizată în stilul anilor ’90, păstrând și promovând tradițiile, obiceiurile și datinile străvechi. Organizarea evenimentului a fost posibilă datorită implicării Consiliul Studenților din Mass-Media (CSMM), în deosebi Cristian Durnescu, mirele și Mihaela Nicolaev, mireasa, au primit și un certificat de căsătorie, valabil pentru 24 de ore”, a transmis USM.

Totodată, a fost organizată și o strângere de fonduri pentru micuța Nicoli, în vârsta de 5 ani, care a fost diagnosticată cu neuroblastom olfactiv și nu mai vede deloc cu ochiul stâng.

„Am hotărâr să fim mai buni și să donăm banii aceștia unei fetițe de cinci anișori care are nevoie de o intervenție chirurgicală”, a spus Andreea Busuioc, președinte al consiliului studenților din mass-media.”

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:0 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău