„Cadou” al Guvernului Chicu pentru medici de familie: mașini mai vechi de un deceniu distribuite în sate (Sănătateinfo)

  • 20 Noiembrie 2019 16:07
„Cadou” al Guvernului Chicu pentru medici de familie: mașini mai vechi de un deceniu distribuite în sate (Sănătateinfo)

E primul „cadou” al guvernului Chicu pentru câțiva medici de familie din raioanele Sângerei, Dondușeni, Florești, Rezina și Fălești – câteva mașini mai vechi de un deceniu care nu mai sunt necesare Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă vor fi redistribuite către centrele medicilor de familie din localitățile care nu dispun de mașini pentru a se deplasa la pacienți, scrie Sanatateinfo.md.

Potrivit sursei citate, proiectul a fost pregătit și coordonat de fosta guvernare, numai că responsabilii au evitat să treacă proiectul la transparență decizională și astfel n-a reușit să ajungă pe masa Guvernului, ca să fie aprobat. Acum, documentul de transmitere a vechilor automobile este semnat de noua ministră de la Sănătate Viorica Dumnbrăveanu și, așa cum a recomandat CNA, a fost propus pentru dezbateri publice mai întâi.

Vorbim despre mașini vechi – patru mașini LADA, anul de producție 2007 și un VAZ din 2005, iar șefii instituțiilor medicale rurale au trebuit să argumenteze de ce au mare nevoie de ele. 

Citiți integral materialul pe Sănătateinfo.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău