„4 scrisori automnale”, expoziție de pictură la Biblioteca Națională

  • 12 Octombrie 2021 08:51
„4 scrisori automnale”, expoziție de pictură la Biblioteca Națională

Biblioteca Națională a Republicii Moldova invită la expoziția de pictură cu genericul „4 Scrisori Autumnale"- reuniune a artistelor plastice Irina Bardița, Natalia Yampolskaia, Mila Grecul și Galina Vieru. Cele patru au temperamente diferite, dar vin împreună să vă încălzească sufletele cu tablouri în culori de toamnă.

Străzile cuprinse de nuanțe galben-roșietice, oameni grăbiți și orașe celebre, pline de farmec automnal – toate pot fi admirate în sala de conferințe „Alexe Rău” a Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova în perioada 10 octombrie – 12 noiembrie 2021.

În același timp, la primul etaj al blocului central puteți admira expoziția „Albastru de Butuceni” de Olesea Enache, iar la al doilea nivel sunt expuse lucrările pictorilor Vitalie Grișciuc și Antonica Grișciuc, „Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai...”, inspirate din realitățile Chișinăului, dar și peisajele pitorești ale Republicii Moldova.

Intrarea este gratuită, dar vă îndemnăm să consultați programul de lucru al BNRM înainte de a vizita expozițiile. Accesul în incinta Biblitoecii Naționale este permis cu respectarea măsurilor epidemiologice impuse în perioada pandemiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău