“Folk you! Florian Pittiș”, ediția a IX-a

  • 31 Iulie 2013 15:59
“Folk you! Florian Pittiș”, ediția a IX-a

Începând de joi, 1 august, și până duminică seara, Vama Veche va fi gazda festivalului “Folk you! Florian Pittiș”, ediția a IX-a.

Potrivit unui comunicat al Radio România, în cele patru seri ale festivalului vor avea loc lansări speciale purtând semnăturile lui Adrian Beznă, Dinu Olărașu, Walter Ghicolescu, Maria Gheorghiu sau Nicu Alifantis. Ediția de anul acesta marchează împlinirea unui secol de la nașterea artistei Maria Tănase, supranumită Pasărea Măiastră, astfel că vor fi susținute și concerte tribut pentru artistă.

Festivalul Folk you! a fost lansat în urmă cu 8 ani, la Vama Veche, de cunoscutul interpret de muzică folk Florian Pittiș, ca o mișcare de rezistență împotriva falsului și kitsch-ului. Florian Pittiș a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de teatru, dar și regizor, traducător sau realizator de emisiuni radio.

Amănunte  despre festivalul “Folk You! Florian Pittiș” 2013 și programul celor patru zile pot fi găsite pe site-urile http://radiovacanta.ro/ și http://radioconstanta.ro/, Radio Vacanța și Radio România Constanța fiind parteneri media ai festivalului. De asemenea, înregistrări video vor fi accesibile pe site-ul Radio România 3Net Florian Pittiș www.radio3net.ro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,85
Ploaie moderată
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău