„Fiscservinform” susține inițiativele UTM privind încadrarea tinerilor în câmpul muncii

  • 25 Noiembrie 2014 15:59
„Fiscservinform” susține inițiativele UTM privind încadrarea tinerilor în câmpul muncii

La 20 noiembrie curent, Universitatea Tehnică din Moldova a organizat un eventual „Târg al locurilor de muncă” pentru a veni în ajutorul studenților ce sunt în căutarea locurilor de muncă,  dar și a angajatorilor care sunt în proces de selectare a candidaților pentru funcțiile vacante disponibile.Î.S. „Fiscservinform” a fost oficial…

La 20 noiembrie curent, Universitatea Tehnică din Moldova a organizat un eventual „Târg al locurilor de muncă” pentru a veni în ajutorul studenților ce sunt în căutarea locurilor de muncă,  dar și a angajatorilor care sunt în proces de selectare a candidaților pentru funcțiile vacante disponibile.

Î.S. „Fiscservinform” a fost oficial invitată la acest eveniment, fiind prezentă cu mai multe oferte în acest sens.

Astăzi, tinerii se confruntă cu o situație de dilemă în identificarea unui job potrivit, pentru că, de regulă, angajatorii solicită experiență, un careva stagiu și practica, de care absolvenții sau studenții pur și simplu nu dispun.

Am dorit să optimizăm acest aspect și să oferim specialiștilor în devenire oportunitatea de a ne demonstra că pot face față cerințelor postului solicitat.

Î.S. „Fiscservinform” este specializată în dezvoltarea și implementarea soluțiilor IT în beneficiul societății, sarcina principală fiind eficientizarea Sistemului informațional fiscal și integrarea lui în infrastructura guvernării electronice. Astfel, prin participare la târg, ne-am propus să identificăm candidați care au abilități și dorință să contribuie la modernizarea și îmbunătățirea proiectelor, soluțiilor și serviciilor dezvoltate de întreprinderea noastră. Mai mult ca atât, de la începutul anului am implementat incubatorul „Tînărul specialist în domeniul sistemelor informatice fiscale”, potrivit căruia studenții pot realiza la Î.S. „Fiscservinform” practica de producere, licență sau masterat și ulterior de a se încadra în câmpul de munca, ca membru a echipei noastre.

Principalele caracteristici de care trebuie să dea dovadă candidații sunt: inițiativa, implicarea și disciplina. Știm să apreciem și să remunerăm rezultatele colaboratorilor, iar mediul de lucru oferit este psihologic armonios, ergonomic și utilat pentru ca munca să fie desfășurată în condiții de maximă comoditate și satisfacție.

Deci, invităm cu drag studenții să aplice pentru unul din posturile vacante disponibile pe pagina oficială a întreprinderii - www.fiscservinform.mdsau să participe la programul gratuit de acumulare a experienței profesionale” - comunică Administratorul Î.S. „Fiscservinform”, dl. Vitalie Coceban.

Î.S. „Fiscservinform” susține inițiativele Universității Tehnice din Moldova privind integrarea absolvenților și a studenților în cadrul câmpului de muncă prin realizarea sistematică a acestor evenimente.

Respectiv, persoanele interesate într-un job diversificat, original și bine remunerat, unde munca depusă va fi pe deplin apreciată și desfășurată alături de oameni iscusiți și calificați în domeniul IT- sunt binevenite în echipa noastrăși pot aplica pentru unul din posturile vacante din cadrul întreprinderii.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să contactați Secția personal a Î.S. „Fiscservinform” la numărul de telefon (022) 822 009 sau să ne scrieți pe adresa de e-mail: personal@fsi.fisc.md.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău