Zoia Konovalova, redactorul-șef al radioteleviziunii de stat ruse Kuban, a fost găsită moartă în casa ei din Krasnodar

  • 07 Ianuarie 12:05
Zoia Konovalova, redactorul-șef al radioteleviziunii de stat ruse Kuban, a fost găsită moartă în casa ei din Krasnodar

Cadavrul Zoiei Konovalova, redactor-șef al Companiei de radio și televiziune de stat Kuban, a fost descoperit în casa ei din Krasnodar, pe 5 ianuarie. Cauza preliminară a morții este otravirea, transmite Uniunea Jurnaliștilor din Kuban pe canalul său Telegram, citată de Kommersant.

Comisia de anchetă a anunțat că, pe 5 ianuarie, cadavrul unei femei de 48 de ani și al fostului ei soț în vârstă de 52 de ani au fost găsite într-o casă de pe Ofițerski Proezd, din capitala regiunii Kuban, scrie Libertatea.

Corpurile celor doi nu prezentau urme de violență. Zoia Konovalova s-a născut la Murmansk, a lucrat la Moscova în presa scrisă și structuri de PR și, de asemenea, a fost corespondent pentru posturile de radio Mayak și Yunost.

În 2003 s-a mutat în Kuban. A fost corespondent, iar mai târziu redactor și prezentator la Vesti.Kuban, difuzat la Ekaterinodar, a condus redacția de știri la First Radio, a condus direcția de difuzare a informațiilor a Kuban 24, iar mai târziu departamentul de știri al Yuga.ru, iar apoi a fost redactor-șef la Living Kuban.

În ultimul an, Zoia a condus redacția online al Companiei de Radio și Televiziune de Stat Kuban.

Konovalova era mama a doi copii adolescenți, o fiică și un fiu de 15 ani.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău