Zinaida Greceanîi s-a întâlnit la Bruxelles cu președintele Parlamentului European

  • 24 Iulie 2019 12:50
Zinaida Greceanîi s-a întâlnit la Bruxelles cu președintele Parlamentului European

Președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi, aflată într-o vizită la Bruxelles împreună cu Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Parlamentului European David-Maria Sassoli.

Potrivit unui comunicat al Parlamentului, majoritatea parlamentară din Republica Moldova susține guvernul Sandu „în demararea reformelor și îl susține pe Președintele Igor Dodon în inițiativele de întărire a suveranității, independenței și dezvoltării țării”, după cum a declarat Zinaida Greceanîi la întrevederea cu Președintele Parlamentului European.

Ea a reiterat poziția majorității parlamentare pentru construirea unor relații durabile cu UE și implementarea Acordul de Asociere. Totodată, ea a vorbit despre redistribuirea cotelor pentru anumite produse și valorificarea tuturor piețelor de desfacere, potrivit sursei citate.

David-Maria Sassoli a declarat că Parlamentul European este deschis să susțină coaliția de guvernare, menționând nevoia ca aceasta să rămână unitară pentru a aduce valorile democratice în Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău