Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu Dereck J. Hogan. Despre ce au discutat aceștia

  • 25 Iulie 2019 11:35
Zinaida Greceanîi s-a întâlnit cu Dereck J. Hogan. Despre ce au discutat aceștia

Agenda politică și prioritățile majorității parlamentare pentru perioada următoare au fost abordate la întrevederea președintelui parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Dereck J. Hogan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al SUA, informează MOLDPRES cu referire la Direcția generală comunicare și relații publice a legislativului.

Părțile au discutat despre rezultatele vizitei oficiale la Parlamentul European întreprinse ieri de președintele parlamentului și prim-ministrul.

Zinaida Greceanîi a reiterat suportul plenar al majorității parlamentare pentru reformele demarate pentru dezvoltarea țării. Ea a reafirmat angajamentul comun pentru o politică externă echilibrată și determinarea de a construi relații durabile de prietenie cu Estul și Vestul.  

Oficialii au discutat perspectivele de dezvoltare a relațiilor comercial-economice și atragerea investițiilor în Republica Moldova. Președintele Parlamentului a subliniat că un prim pas pentru atingerea acestui obiectiv este consolidarea statului de drept și crearea unor instituții puternice care să asigure un nivel înalt de viață pentru oameni.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău