Zinaida Greceanîi marchează începutul războiului între URSS și Germania

  • 22 Iunie 2015 13:45
Zinaida Greceanîi marchează începutul războiului între URSS și Germania

Un grup de membri și simpatizanți ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în mare parte elevi de la liceele din capitală, în frunte cu candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Zinaida Greceanîi, au depus astăzi coroane și jerbe de flori la Complexul memorial Eternitate, marcând astfel începutul războiului între Uniune Sovietică Germania…

Un grup de membri și simpatizanți ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în mare parte elevi de la liceele din capitală, în frunte cu candidatul PSRM la funcția de primar al capitalei, Zinaida Greceanîi, au depus astăzi coroane și jerbe de flori la Complexul memorial Eternitate, marcând astfel începutul războiului între Uniune Sovietică Germania nazistă pe care ei l-au numit ”marele război pentru apărarea patriei”.

Zinaida Greceanâi a evitat să vorbească cu jurnaliștii. În cadrul unei conferințe de presă, desfășurată la puțin timp după depunerile de flori, ea a acuzat autoritățile locale că ar susține construcțiile neautorizate în raza municipiului Chișinău, în detrimentul terenurilor de joacă pentru copii și a locurilor de agrement.

În alt context, liderul PSRM, Igor Dodon, a calificat desemnarea Natalia Gherman, în calitate de premier interimar, drept o încercare disperată de a salva lucrurile. ”Socialiștii nu vor susține nicio candidatură a vreunui premier în actuala legislatură și nici acest sistem oligarhic corupt. Unica soluție sunt alegerile anticipate”, a menționat Igor Dodon.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău