Zimbru Chișinău și Milsami Orhei, rezultate promițătoare în prima manșă a turului întâi preliminar din Conference League

  • 14 Iulie 2023 08:10
Zimbru Chișinău și Milsami Orhei, rezultate promițătoare în prima manșă a turului întâi preliminar din Conference League

Zimbru Chișinău și Milsami Orhei au debutat aseară în ediția 2023-2024 a cupelor europene, ambele reprezentante ale Republicii Moldova în Conference League reușind rezultate de egalitate pe terenul adversarelor.

În primul tur preliminar al UEFA Europa Conference League, Zimbru Chișinău a jucat în deplasare împotriva formației La Fiorita din San Marino, pe stadionul din Serravalle. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar ambele echipe vor lupta săptămâna viitoare pentru un loc în turul doi preliminar, scrie FMF.

În prima repriză a meciului, La Fiorita a deschis scorul în minutul 34, prin golul marcat de Francesco Casolla. Echipa din San Marino a reușit să profite de o ocazie și să marcheze, punând presiune pe oaspeți.

În repriza a doua, Zimbru Chișinău a reușit să egaleze scorul în minutul 64, prin golul marcat de Marin Căruntu.

Deși ambele echipe au avut ocazii de a marca și de a obține victoria, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În aceeași fază a Conference League, echipa lituaniană Panevezys a întâlnit echipa Milsami. Meciul din prima manșă s-a încheiat cu scorul de 2-2.

În prima repriză a meciului, Jovan Čadjenović a deschis scorul în minutul 17 pentru echipa Panevezys, transformând o lovitură de la 11 metri. Ulterior, Čadjenović a ratat o altă lovitură de pedeapsă în minutul 27.

În repriza secundă, Ariagner Smith a majorat avantajul echipei Panevezys, marcând în minutul 48. Cu toate acestea, Milsami a revenit rapid în joc, când Radu Gînsari a transformat un penalty în minutul 51, reducând din diferență. Același Radu Gînsari a continuat să fie decisiv pentru echipa sa și a marcat un alt gol în minutul 67, aducând scorul la 2-2.

În final, meciul s-a încheiat cu un rezultat de 2-2. Astfel, ambele echipe își vor disputa șansa de a avansa în runda următoare în cadrul celei de-a doua manșe a dublei.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
26,24
Cer senin
Umiditate:22 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău