Zece persoane au fost rănite ușor în urma unui incendiu pe aeroportul din Frankfurt (VIDEO)

  • 11 Iunie 2018 19:36
Zece persoane au fost rănite ușor în urma unui incendiu pe aeroportul din Frankfurt (VIDEO)

Zece persoane au fost rănite ușor în urma unui incendiu declanșat luni dimineață la remorcherul unui avion care urma să plece spre SUA pe aeroportul din Frankfurt, au anunțat autoritățile aeroportuare, citate de AFP.

Incendiul, a cărui cauze nu sunt cunoscute încă, a izbucnit la remorcherul care transporta spre poarta de plecare un aparat de zbor al Lufthansa, un Airbus A340-300, menționează într-un comunicat un purtător de cuvânt al companiei aeriene germane, scrie Agerpres.

La bordul avionului, gol în momentul incendiului, urmau să se îmbarce pasageri pentru un zbor spre orașul nord-american Philadelphia. Prea afectat de fum și flăcări, acesta nu a mai putut să decoleze.

'A ieșit mult fum. Focul a fost complet stins', a indicat purtătorul de cuvânt citat.

'Aparatul a fost puternic deteriorat. Măsurile necesare pentru repararea sa vor fi stabilite împreună cu producătorul', a adăugat el, precizând că 'nicio persoană nu a fost grav rănită'.

Persoanele rănite ușor au avut de suferit în urma fumului puternic și au primit îngrijiri de la echipele de intervenție.

Incidentul nu a dus la perturbarea traficului aerian, conform surselor citate.

În imagini se vede bordul aronavei de tip Airbus A 340-300 în flăcări, arde și camionul de lângă el. Din fericire, avionul era gol.

Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate la fața locului și focul a fost stins în cele din urmă. Partea din fața a aeronavei a fost însă serios avariată.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele care au dus la producerea incendiului.

Sursa: Digi24

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:5,66 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău