ZDG | Ultimele detalii din dosarul „Pădurea Domnească”

  • 10 Decembrie 2018 19:34
ZDG | Ultimele detalii din dosarul „Pădurea Domnească”

După ce a stat mai bine de trei ani pe masa magistraților de la Curtea de Apel Bălți, dosarul Pădurea Domnească este pe ultima sută de metri. În această perioadă au avut loc peste 50 de ședințe, dintre care un număr considerabil de ședințe au fost întrerupte sau amânate, la fel cum a fost și în cazul ședinței de astăzi, 10 decembrie, scrie Ziarul de Gardă.

Potrivit sursei citate, avocatul Emanoil Ploșnița, apărătorul singurului condamnat în acest dosar, Gheorghe Crețu, a afirmat că ședința a fost amânată. El a mai spus că următoare ședință este programată pentru 28 ianuarie, atunci când inculpaților le va fi acordat ultimul cuvânt.

„Va avea loc ultimul cuvânt și sper eu, pronunțarea deciziei Curții de Apel”, a declarat avocatul Emanoil Ploșnița.

Ziarul de Gardă amintește că, duminică, 23 decembrie 2012, Sorin Paciu, un tânăr de 34 de ani, a fost rănit mortal la o partidă de vânătoare la care au participat mai mulți oficiali de rang înalt, printre care Valeriu Zubco, procurorul general al R. Moldova, Ion Pleșca, președintele Curții de Apel Chișinău (CAC), Gheorghe Crețu, vicepreședintele aceleiași instanțe, sau Ion Lupu, directorul Agenției Moldsilva. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău