Zboruri noi cu Wizz Air, din 15 decembrie

  • 05 Iulie 2018 17:20
Zboruri noi cu Wizz Air, din 15 decembrie

Din 15 decembrie, compania aeriană low-cost Wizz Air va opera, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, zboruri către Copenhaga (Danemarca), Dortmund și Memmingen (Germania), Bruxelles (Belgia) și Paris (Franța).

În cadrul unei conferințe de presă, Wizz Air a comunicat că majorează flota aeriană a bazei operaționale de la Chișinău cu o aeronavă, transmite IPN.

Petru Jardan, directorul general Avia Invest, companie care administrează aeroportul, a declarat că, deja două aeronave care aparțin companiei Wizz Air vor opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Detalii despre noile rute și frecvența lor vor fi oferite în perioada următoare.

Ministrul economiei și infrastructurii, Chiril Gaburici, a declarat că Wizz Air are investite în economia moldovenească 200 de milioane de dolari, iar fiecare cursă nouă deschisă înseamnă o competitivitate mai mare pe piață, servicii mai calitative și prețuri mai mici.

Directorul comercial Wizz Air, George Michalopoulos, și-a exprimat speranța că pasagerii vor exploata noile destinații Dortmund și Memmingen din Germania, spre care până acum nu au fost efectuate zboruri directe din Chișinău. Totodată a menționat că la Bruxelles zbouri vor fi efectuate și pe aeroportul Charleroi, nu doar pe cel național. Prețul biletelor variază între 19 și 99 de euro, iar aeronavele care vor efectua aceste zboruri sunt exploatate în medie de 4,5 ani.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:55 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău