Wimbledon 2019 | Simona Halep o întâlnește luni pe revelația turneului, Cori Gauff, în a doua partidă a zilei pe Terenul 1

  • 07 Iulie 2019 19:05
Wimbledon 2019 | Simona Halep o întâlnește luni pe revelația turneului, Cori Gauff, în a doua partidă a zilei pe Terenul 1

Duminică este zi de pauză la Wimbledon, iar organizatorii competiției londoneze au anunțat programul pentru luni. Partida dintre Simona Halep și Cori Gauff, din optimi, va fi a doua a zilei pe Terenul 1 și va începe în jurul orei 16:30 (ora României).

Confruntarea va putea fi urmărită în direct la Eurosport și LiveText pe HotNews.ro

Cu o diferență de vârstă de 12 ani între ele, partida mută din nou presiunea pe umerii româncei, așa cum afirma apăsat, încă de vineri seară, expertul Eurosport Mats Wilander, citat de MEDIAFAX.

Jucătoarea cu cele mai multe săptămâni petrecute în fruntea WTA din septembrie 2016 până în prezent, Simona Halep are de gestionat o situație destul de similară cu cea din sferturile Roland Garros 2019, cu diferența că Gauff este chiar mai crudă, mai surprinzătoare, mai imprevizibilă și mai înverșunată decât Amanda Anisimova.

"Credeți-mă, suntem aici, în turneu, și singurul lucru pe care nu vreau ca ea să îl conștientizeze este cât de mare este. Nu trebuie să își dea seama unde este, cât de mare a ajuns. A venit aici și nu o știa nimeni, iar acum este peste tot, în presă, la televizor. A jucat în urmă cu trei săptămâni, la Roland Garros. Nu vă dați seama cât a progresat de atunci. În doar trei săptămâni. Este la alt nivel. Mai are loc să progreseze atât de mult", declară Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, dar și mentorul tinerei Gauff.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău