Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu. Cum a comentat deputatul PD

  • 11 Februarie 2020 09:24
Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu. Cum a comentat deputatul PD

Vladimir Voronin a semnat denunțul la Procuratură pe numele deputatului democrat Sergiu Sîrbu.

Liderul Partidului Comuniștilor (PCRM) spune că demersul a fost făcut la finele anului trecut, pentru presupusa tentativă a lui Sergiu Sîrbu de a corupe un deputat comunist, din fosta legislatură, după ce grupul din cei 14 parlamentari comuniști a părăsit fracțiunea PCRM. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari de la TV8.

Din spusele liderului PCRM, suma ar fi ajuns la 300 de mii de euro, iar fosta deputată căreia i s-ar fi promis acești bani ar fi Elena Bodnarenco.

În urma acestor declarații, Sergiu Sîrbu a venit cu o reacție. El a calificat afirmațiile liderului PCRM drept acuzații false, iar denunțul - drept o metodă de răzbunare. „Sper că procuratura "decapturată" și "scoasă de sub influența politicului" nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în fața cuiva”, a mai spus Sîrbu într-o postare pe Facebook. 

Sergiu Sîrbu este cercetat penal pentru „corupere activă în proporții deosebit”. Dosarul a fost deschis în perioada când șef al Procuraturii Generale era Dumitru Robu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău