Vladimir Putin răspunde în direct la întrebările adresate de cetățenii Rusiei

  • 07 Iunie 2018 14:42
Vladimir Putin răspunde în direct la întrebările adresate de cetățenii Rusiei

Vladimir Putin, susține cea de-a 16-a sa linie directă. În cadrul emisiunii, liderul de Kremlin răspunde în direct la întrebările adresate de cetățenii Rusiei. Până la ora începerii emisiunii, au fost primite peste 2 milioane de întrebări și ele vor continua să sosească pe durata telemaraton-ului.

În deschiderea Liniei Directe, Vladimir Putin a declarat că din punct de vedere economic,  Rusia a reușit să iasă din zona gri unde se afla anul trecut  și se îndreaptă în mod clar spre zona alba. A intrat pe zona creșterii economice deocamdată, modeste, de circa 1, 5 la sută, înregistrându-se creșteri industrial și agricole.

În acest an, emisiunea este  transmisă pentru prima dată în direct și nu înregistrată cum se proceda anii trecuți, anunță organizatorii. Președintele rus, Vladimir Putin, a răspuns la întrebările cetățenilor ruși de 11 ori în calitate de șef de stat și de patru ori în calitate de premier al Rusiei.

Potrivit unei anchete, cele mai multe întrebări care vor fi adresate astăzi liderului de la Kremlin se referă la problemele sociale, economice, accesul la muncă, servicii, locuințe și educație, transporturi, asigurarea unei locuințe decente.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău