Vladimir Putin a semnat legea care prevede interzicerea temporară a plecării din Rusia a foștilor angajați ai FSB

  • 16 Decembrie 2019 16:58
 Vladimir Putin a semnat legea care prevede interzicerea temporară a plecării din Rusia a foștilor angajați ai FSB

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat legea care permite instituirea unei interdicții temporare la plecarea din Rusia, pe o perioadă de până la cinci ani, a cetățenilor foști angajați și demiși din activitatea militară desfășurată în cadrul structurilor FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei), transmite rador.

Documentul a fost publicat luni, pe portalul de internet al informațiilor juridice. Se afirmă că o astfel de interdicție temporară la plecarea din Rusia poate fi instituită din momentul demiterii angajatului din serviciul militar.

Ordinea luării hotărârilor va intra, conform legii, în competența FSB. După cum a subliniat șeful Comitetului Consiliului Federației pentru legislație, Andrei Klișas, această măsură este adoptată în scopul securității angajaților organelor FSB.

La rândul său, primul adjunct al președintelui Comitetului Consiliului Federației pentru legislație constituțională, Ludmila Bokova, a declarat că legea permite extinderea listei de interdicții în momentul demiterii din activitate a angajaților FSB.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău